سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان

سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان

سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان

حجم فایل : 40.5 KB
نوع فایل : پاور پوینت
تعداد اسلاید ها : 14
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان هنگام افطار از آغاز کردن غذا با آب سرد، نوشابه و مانند اینها  جداً خودداری کنید. به جای آب سرد کمی آب گرم یا چای میل کنید.
افطار را با خرما، کشمش، عسل و بطور کلی  با یک قند طبیعی آغاز کنید. به این ترتیب اشتها کنترل می شود و پر خوری کمتر پیش می‌آید. سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان خوردن چای شیرین کم رنگ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم ‌روغن در آغاز افطار مناسب  است.  
نان و پنیر و سبزی (ضد عفونی شده)  و یا نان و پنیر و مغز گردو نیز خوب است.
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان سبزی را در افطار میل کنید. سبزی در سحری، گاهی منجر به تشنگی در طول روز می‌شود.
 از آشامیدن آب فراوان در وسط غذا خودداری کنید. آب در وسط غذا سبب رقیق شدن شیره گوارشی و اختلال در هضم می‌شود. سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان در زمان بین افطار تا سحر، با رعایت فاصله با غذا، آب کافی بیاشامید.
 حتماً برای صرف سحری، کمی زودتر از خواب ببرخیزید تا هم ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحر و مناجات ، بدون عجله و با آرامش سحری بخورید. حتی اگر میل به خوردن غذا ندارید ، آب، چای، شیر و مانند این‌ها را فراموش نکنید.
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان از خوردن تنقلات فراوان  ،انواع دسرها و شیرینی‌ها با شکر زیاد در برنامه افطار و سحر خودداری کنید.
حتماً در غذای افطار و به خصوص سحر میوه میل کنید. علاوه بر میوه‌جات فصل، از خیسانده برگه آلو، زردآلو، انجیر و مانند این ها هم می توان به عنوان میوه استفاده کرد. گوجه فرنگی هم می تواند نقش میوه را داشته باشد.
سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان اگر در ماه رمضان دچار یبوست می‌شوید. علاوه بر میوه از خورش‌های ملین مثل خورش آلو و خورش‌های سبزی‌دار بیشتر استفاده کنید.
در طول زمان روزه از رفتن به حمام داغ، خون دادن و کارهایی که موجب ضعف و بی‌حالی می‌شود خودداری کنید سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای خشن را ندارد، لذا خوردن غذاهای سهل الهضم و تقریباً نرم برای افطار مناسب‌تر است.
اگر تخم مرغ میل می کنید در درجه اول به صورت آب‌پز سفت و در درجه دوم به صورت نیم‌بند (به شرط آن که سفیده آن منعقد شده باشد و زرده کمی حالت سفتی به خود گرفته باشد) میل کنید. تخم مرغ نیمرو زیان بخش بوده و همچنین دیر هضم‌تر از تخم مرغ آب‌پز است. سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان سالاد (بدون پیاز) مکمل خوبی برای غذاها در ماه مبارک رمضان است.
بادنجان، فلفل وادویه‌ها گاهی موجب احساس تشنگی درطول روز می‌شود. سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان اگر به اقتضای فصل گرما یا فعالیت‌های بدنی، در طول روزه‌داری زیاد عرق کردید، نمک از د…

دانلود فایل سفارشهای عمومی برا ی تغذیه در ماه مبارک رمضان