سایر

پاورپوینت یک دستور غذایی عمومی برای ماه مبارک رمضان

 دانلود پاورپوینت با موضوع یک دستور غذایی عمومی برای ماه مبارک رمضان،
در قالب ppt و در 33 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فهرست:
معرفی case
Subjective
سن
تحصیلات
شغل
فعالیت بدنی
وضعیت تاهل
تاریخچه پزشکی
سابقه فامیلی
یادآمد خوراک 24 ساعته
عادات غذایی
Objective
داده های تن سنجی
Assessment
ارزیابی کم گزارش دهی و بیش گزارش دهی
بررسی امتیاز کیفیت و تنوع رژیم غذایی
Planning
تعیین انرژی مورد نیاز روزانه
محاسبه مقدار مورد نیاز کربوهیدرات، چربی و پروتئین رژیم غذایی
محاسبه مقدار مورد نیاز کربوهیدرات ساده در رژیم غذایی
جدول تلفیق واحدهای توصیه شده با واحدهای سیاهه جانشینی
توزیع واحدهای مصرفی در وعده ها و میان وعده ها
پیشنهاد برنامه غذایی سالم ارائه شده توسط متخصص تغذیه

بخشی از متن پاورپوینت:
پیشنهاد برنامه غذایی سالم برای آقای هادی ط ارائه شده توسط متخصص تغذیه
افطار
نان سنگک 2 کف دست، پنیر كم چرب و كم نمك یک قوطی کبریت
مغز گردو 2 عدد، شیر کم چرب 1/5 درصد یک لیوان
چای کمرنگ 1 لیوان + 1 حبه قند و 2قاشق مرباخوری عسل
خرما 2 عدد، سوپ یک کاسه (نصف لیوان جو، یک لیوان سبزیحات پخته مانند قارچ، نخود فرنگی، هویج، پیاز)،
گردو دو عدد
شام: یک تا یک ساعت و نیم بعد از افطار
شامی (سیب زمینی: 2 عدد متوسط، گوشت چرخ کرده: 4 قاشق غذاخوری، پیاز: نصف عدد) +یک عدد گوجه
نان: 2 کف دست
یک لیوان ماست کم چرب (1/5 درصد چربی)
روغن گلزا – 3 ق م
ادامه شام
آلو یا انجیر خیس شده: 1/5 عدد
سه عدد بیسکویت ساقه طلایی
یک لیوان چای +یک عدد شکلات تلخ
سحری
برنج: 20 قاشق غذاخوری
قیمه (نصف لیوان حبوبات، گوشت 30 گرم)
روغن : 3 ق م روغن گلزا
یک لیوان ماست + یک عدد خیار
هندوانه یا خربزه: ا برش (400 گرم)
چای + ا عدد خرما + دو حبه قند
8 لیوان مایعات بنوشید
تاکید می شود از لبنیات کم چرب استفاده نمایید
5 واحد میوه و سبزی حتما در برنامه غذایی داشته باشید
سعی کنید از میوه ها و سبزیجات رنگی و متنوع در برنامه غذایی استفاده نمایید
از غلات حاوی فیبر مانند نان سنگگ و بربری و تافتون سبوس دار سنتی در برنامه غذایی استفاده نمایید.

دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت یک دستور غذایی عمومی برای ماه مبارک رمضان”