دانلود پاورپوینت با موضوع یک دستور غذایی عمومی برای ماه مبارک رمضان،
در قالب ppt و در 33 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
فهرست:
معرفی case
Subjective
سن
تحصیلات
شغل
فعالیت بدنی
وضعیت تاهل
تاریخچه پزشکی
سابقه فامیلی
یادآمد خوراک 24 ساعته
عادات غذایی
Objective
داده های تن سنجی
Assessment
ارزیابی کم گزارش دهی و بیش گزارش دهی
بررسی امتیاز کیفیت و تنوع رژیم غذایی
Planning
تعیین انرژی مورد نیاز روزانه
محاسبه مقدار مورد نیاز کربوهیدرات، چربی و پروتئین رژیم غذایی
محاسبه مقدار مورد نیاز کربوهیدرات ساده در رژیم غذایی
جدول تلفیق واحدهای توصیه شده با واحدهای سیاهه جانشینی
توزیع واحدهای مصرفی در وعده ها و میان وعده ها
پیشنهاد برنامه غذایی سالم ارائه شده توسط متخصص تغذیه
Subjective
سن
تحصیلات
شغل
فعالیت بدنی
وضعیت تاهل
تاریخچه پزشکی
سابقه فامیلی
یادآمد خوراک 24 ساعته
عادات غذایی
Objective
داده های تن سنجی
Assessment
ارزیابی کم گزارش دهی و بیش گزارش دهی
بررسی امتیاز کیفیت و تنوع رژیم غذایی
Planning
تعیین انرژی مورد نیاز روزانه
محاسبه مقدار مورد نیاز کربوهیدرات، چربی و پروتئین رژیم غذایی
محاسبه مقدار مورد نیاز کربوهیدرات ساده در رژیم غذایی
جدول تلفیق واحدهای توصیه شده با واحدهای سیاهه جانشینی
توزیع واحدهای مصرفی در وعده ها و میان وعده ها
پیشنهاد برنامه غذایی سالم ارائه شده توسط متخصص تغذیه
بخشی از متن پاورپوینت:
پیشنهاد برنامه غذایی سالم برای آقای هادی ط ارائه شده توسط متخصص تغذیه
افطار
نان سنگک 2 کف دست، پنیر كم چرب و كم نمك یک قوطی کبریت
مغز گردو 2 عدد، شیر کم چرب 1/5 درصد یک لیوان
چای کمرنگ 1 لیوان + 1 حبه قند و 2قاشق مرباخوری عسل
خرما 2 عدد، سوپ یک کاسه (نصف لیوان جو، یک لیوان سبزیحات پخته مانند قارچ، نخود فرنگی، هویج، پیاز)،
گردو دو عدد
شام: یک تا یک ساعت و نیم بعد از افطار
شامی (سیب زمینی: 2 عدد متوسط، گوشت چرخ کرده: 4 قاشق غذاخوری، پیاز: نصف عدد) +یک عدد گوجه
نان: 2 کف دست
یک لیوان ماست کم چرب (1/5 درصد چربی)
روغن گلزا – 3 ق م
ادامه شام
آلو یا انجیر خیس شده: 1/5 عدد
سه عدد بیسکویت ساقه طلایی
یک لیوان چای +یک عدد شکلات تلخ
سحری
برنج: 20 قاشق غذاخوری
قیمه (نصف لیوان حبوبات، گوشت 30 گرم)
روغن : 3 ق م روغن گلزا
یک لیوان ماست + یک عدد خیار
هندوانه یا خربزه: ا برش (400 گرم)
چای + ا عدد خرما + دو حبه قند
8 لیوان مایعات بنوشید
تاکید می شود از لبنیات کم چرب استفاده نمایید
5 واحد میوه و سبزی حتما در برنامه غذایی داشته باشید
سعی کنید از میوه ها و سبزیجات رنگی و متنوع در برنامه غذایی استفاده نمایید
از غلات حاوی فیبر مانند نان سنگگ و بربری و تافتون سبوس دار سنتی در برنامه غذایی استفاده نمایید.
افطار
نان سنگک 2 کف دست، پنیر كم چرب و كم نمك یک قوطی کبریت
مغز گردو 2 عدد، شیر کم چرب 1/5 درصد یک لیوان
چای کمرنگ 1 لیوان + 1 حبه قند و 2قاشق مرباخوری عسل
خرما 2 عدد، سوپ یک کاسه (نصف لیوان جو، یک لیوان سبزیحات پخته مانند قارچ، نخود فرنگی، هویج، پیاز)،
گردو دو عدد
شام: یک تا یک ساعت و نیم بعد از افطار
شامی (سیب زمینی: 2 عدد متوسط، گوشت چرخ کرده: 4 قاشق غذاخوری، پیاز: نصف عدد) +یک عدد گوجه
نان: 2 کف دست
یک لیوان ماست کم چرب (1/5 درصد چربی)
روغن گلزا – 3 ق م
ادامه شام
آلو یا انجیر خیس شده: 1/5 عدد
سه عدد بیسکویت ساقه طلایی
یک لیوان چای +یک عدد شکلات تلخ
سحری
برنج: 20 قاشق غذاخوری
قیمه (نصف لیوان حبوبات، گوشت 30 گرم)
روغن : 3 ق م روغن گلزا
یک لیوان ماست + یک عدد خیار
هندوانه یا خربزه: ا برش (400 گرم)
چای + ا عدد خرما + دو حبه قند
8 لیوان مایعات بنوشید
تاکید می شود از لبنیات کم چرب استفاده نمایید
5 واحد میوه و سبزی حتما در برنامه غذایی داشته باشید
سعی کنید از میوه ها و سبزیجات رنگی و متنوع در برنامه غذایی استفاده نمایید
از غلات حاوی فیبر مانند نان سنگگ و بربری و تافتون سبوس دار سنتی در برنامه غذایی استفاده نمایید.
دانلود فایل”پاورپوینت یک دستور غذایی عمومی برای ماه مبارک رمضان”