۲واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)
نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی
جایگاه درس
درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایییک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.
دانلود فایل جزوه پاورپوینتی "شیمی و تکنولوژی مواد غذایی" 190 اسلاید
مطالب مرتبط:
- شیمی و تکنولوژی مواد غذایی شیمی و تکنولوژی مواد غذاییحجم فایل : 1.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 191 بسم الله الرحمن الرحیم شیمی و تکنولوژی مواد غذایی جایگاه درسدرس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری…
- جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمیجزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمیدریافت فایل دانلود فایل جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی
- دانلود جزوه درسی دانشگاهی "تکنولوژِی بتن " دانشگاه تبریز دکتر اسماعیلی به صورت فایل pdf در 31 صفحه دانلود جزوه درسی دانشگاهی "تکنولوژِی بتن " دانشگاه تبریز دکتر اسماعیلی به صورت فایل pdf در 31 صفحهذر این پروژه جزوه درسی دانشگاهی "تکنولوژِی بتن " دانشگاه تبریز دکتر اسماعیلی به صورت فایل pdf در 31 صفحه به طور کامل مطابق…
- خلاصه جزوه ی شیمی مواد غذایی پارسه خلاصه جزوه ی شیمی مواد غذایی پارسهدر این فایل، جزوه ی شیمی مواد غذایی پارسه که بسیار حجیم و خواندن آن بسیار زمان بر می باشد بصورت خلاصه درآمده شده و مطالبی که در کنکور سالیان گذشته مورد پرسش واقع…
- پاورپوینت "آزمایشگاه شیمی تجزیه 2" 165 اسلاید پاورپوینت "آزمایشگاه شیمی تجزیه 2" 165 اسلایدفصل اول: PH سنجی 3فصل دوم:پتانسیل سنجی 35 فصل سوم:کاربرد الکترود های یون گزین 52فصل چهارم:روش های الکترووزنی 62 فصل پنجم:روشهای کولن سنجی 73فصل ششم:ولتامتری 102 فصل هفتم:آمپر سنجی 127 فصل هشتم:رسانایی سنجی 135 انواع…