جزوه پاورپوینتی "شیمی و تکنولوژی مواد غذایی" 190 اسلاید

جزوه پاورپوینتی "شیمی و تکنولوژی مواد غذایی" 190 اسلاید

جزوه پاورپوینتی "شیمی و تکنولوژی مواد غذایی" 190 اسلاید

۲واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

جایگاه درس

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایییک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

دانلود فایل جزوه پاورپوینتی "شیمی و تکنولوژی مواد غذایی" 190 اسلاید