فایل شامل جزوه لبنیات 1 و 2 دکتر خسروشاهی می باشد که منبع سوالات کارشناسی ارشد صنایع غذایی می باشد و 90 درصد سوالات تکنولوژی لبنیات از همین جزوه طرح می گردد.(کیفیت عالی)
دانلود فایل جزوه لبنیات دکتر خسروشاهی
مطالب مرتبط:
- جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر شاهدی جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر شاهدیجزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر شاهدی منبع اصلی طراحی سوالات کارشناسی ارشد صنایع غذایی می باشد که اکثر سوالات از همین جزوه طرح می گردد.دریافت فایل دانلود فایل جزوه اصول طراحی کارخانجات دکتر شاهدی
- جزوه زبان تخصصی دکتر شهربانو ثمربخش تهرانی و دکتر طاهره فیضی جزوه زبان تخصصی دکتر شهربانو ثمربخش تهرانی و دکتر طاهره فیضیجزوه زبان تخصصی دکتر شهربانو ثمربخش تهرانی و دکتر طاهره فیضی به همراه ترجمه کاملمحصول موردنظر شامل جزوه کامل زبان تخصصی کارشناسی ارشد مدیریت که شامل ترجمه جزوه کل درس…
- جزوه زبان تخصصی دکتر شهربانو ثمربخش تهرانی و دکتر طاهره فیضی به همراه ترجمه کامل جزوه زبان تخصصی دکتر شهربانو ثمربخش تهرانی و دکتر طاهره فیضی به همراه ترجمه کاملجزوه زبان تخصصی دکتر شهربانو ثمربخش تهرانی و دکتر طاهره فیضی به همراه ترجمه کاملمحصول موردنظر شامل جزوه کامل زبان تخصصی کارشناسی ارشد مدیریت که شامل…
- جزوه مقاومت مصالح ۲ دکتر اصغری دانشگاه شریف جزوه مقاومت مصالح ۲ دکتر اصغری دانشگاه شریفجزوه مقاومت مصالح ۲ دکتر اصغری دانشگاه شریفکاربران و دانشجویان گرامی محتوای فایل دانلودی جزوه مقاومت مصالح ۲ دکتر اصغری دانشگاه شریف در 81 صفحه با فرمت pdf برای شما تهیه و تنظیم…
- کارت ویزیت لایه باز لبنیات محلی کارت ویزیت لایه باز لبنیات محلیکارت ویزیت لایه باز لبنیات محلیجهان دریافت فایل دانلود فایل کارت ویزیت لایه باز لبنیات محلی