سایر

پاورپوینت خلاصه کتاب تغذیه و ورزش تالیف دکتر محمد رضا رمضان پور

دانلود پاورپوینت با موضوع خلاصه کتاب تغذیه و ورزش تالیف دکتر محمد رضا رمضان پور،
در قالب ppt و در 205 اسلاید، قابل ویرایش.
بخشی از متن پاورپوینت:
به همین خاطر تغذیه به صورت علم شناخته شده است.
لاوازیه پایه گذار علم تغذیه در قرن 18شد.
تعریف علم تغذیه ← رساندن مواد غذایی به بدن به مقدار مناسب و انتخاب غذاها به نحوی که احتیاجات روزانه انسان را برآورده کند.
فعل و انفعالاتی که موجب می شود که سلول موجود زنده باشد، رشد کند 
نگهداری و حرارت جهت تأمین اعمال حیاتی را علم تغذیه گویند.
تنظیم غذای مصرفی شامل 2 بخش است :
الف) تنظیم تغذیه ای                 ب) تنظیم گوارشی
الف) مرکز تنظیم تغذیه ای در هیپوتالاموس قرار دارد
1) غلظت گلوکز خون ← تأثیر بر مرکز سیری و گرسنگی هیپوتالاموس می گذارد
2) غلظت اسید آمینه ← تأثیر بر مرکز سیری و گرسنگی هیپوتالاموس می گذارد
3) توده ذخایر چربی ← هر چه بیشتر باشد میزان تغذیه کاهش می یابد 
4) تغییرات دما ← افزایش دما مرکز سیری را تحریک می کند
5) تغییرات در ذخایر بدنی
ب) تنظیم گوارشی
1) اتساع لوله گوارش (معده و روده) ← تحریک مرکز سیری
2) نوع غذا در زمان خروج از معده 
وزن خالص ← وزن بدون چربی ← وزن توده عضلانی
وزن کل ← وزن با چربی
وزن مطلوب ← مناسب ترین روش ← تعیین چربی زیر پوست ← توسط کالیپر
مهمترین نقاط تعیین چربی زیر پوست  
1) مردان ← نواحی سینه، شکم، ران، سه سر بازویی، زاویه تحتانی کتف
 2) زنان ← سه سر بازویی، فوق خاصره، ران 
دانلود فایل

دانلود فایل”پاورپوینت خلاصه کتاب تغذیه و ورزش تالیف دکتر محمد رضا رمضان پور”